Deze website maakt gebruik van cookies
×

Een delegatie van de PKN kerk De Westereen en Streekomroep RTV NOF bezorgde vrijdagochtend 24 april 2020 een cheque van bijna vijfduizend euro bij de Voedselbanken van Dokkum, Kollum en Dantumadiel. Het bedrag is de afgelopen weken bij elkaar gebracht middels een digitale collecte tijdens de live uitzendingen van de tv-kerkdiensten van de Streekomroep op zondagochtend.

"Het is boven verwachting en elk bedrag is welkom maar zeker dit enorme bedrag wat we als drie voedselbanken kunnen besteden om daar verse producten van te kopen, want daar gebruiken we het in het algemeen voor", zegt Cees Fransooijs voorzitter van de voedselbank Kollumerland.

Het resultaat van drie zondagen is een bijdrage van bijna vijfduizend euro voor de voedselbanken. "We zijn erg blij met dit bedrag, ontzettend bedankt voor deze prachtige gift waar we goed werk mee kunnen doen", zegt Cees Fransooijs namens alle drie Voedselbanken in onze regio. Iedereen die een donatie heeft gedaan, heel erg bedankt!

Het bedrag is verdeeld aan de hand van het aantal pakketten wat uitgedeeld wordt. Voor onze voedselbank betekent dit het mooie bedrag van € 946,00


TOP