Deze website maakt gebruik van cookies
×

U kunt de Voedselbank Kollumerland c.a. op verschillende manieren steunen:

-        met levensmiddelen zoals pasta, rijst, blikgroente, koffie/thee, houdbare zuivel, suiker, broodbeleg, olijfolie, bakboter e.d.

-        financieel

-        georganiseerde acties.

Supermarkten, agrariërs, middenstand verstrekken (overtollige) levensmiddelen. Ook particulieren met een boomgaard, volkstuin en een (te) volle levensmiddelenkast kunnen producten schenken aan de voedselbank. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met u op.

De exploitatiekosten en ook huurkosten van de voedselbank zijn hoog. Daarnaast is geld nodig om vrij regelmatig aardappelen, groenten, fruit en levensmiddelen bij te kopen. Dit om tweewekelijks een redelijk volwaardig voedselpakket samen te stellen. Financiële bijdragen van particuliren, kerken en het bedrijfsleven zijn dan ook meer dan welkom op bankrekening NL50 RABO 0129 2808 52.

Steeds meer verenigingen, kerken, scholen, bedrijven, enz. organiseren activiteiten om levensmiddelen en gelden in te zamelen voor de voedselbank. Indien u een activiteit voor de voedselbank wilt organiseren, graag vooraf even contact opnemen met ons via de e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we hierover afspraken kunnen maken.

De Voedselbank Kollumerland c.a. beschikt over de ANBI-status. U kunt derhalve uw gift onder voorwaarden aftrekken van de belasting.

Het RSIN nummer is: 850 57 1091     Wilt u meer weten over de ANBI status van onze voedselbank klik hier

Bij voorbaat onze hartelijke dank voor uw bijdrage.


TOP