Deze website maakt gebruik van cookies
×


Afgelopen week werden door de Lions Noordoost Friesland ruim vijfhonderd (nieuwe) cadeaus overhandigd aan vertegenwoordigers van de voedselbanken in Noordoost-Friesland.

Een week lang werd onderaan de Hoogstraat in het Glazenhuis sinterklaascadeautjes ingezameld voor kinderen van ouders die zijn aangewezen op de voedselbank.  

Groot succes

Ondanks de bijzondere omstandigheden door de coronamaatregelen werden bijna vierhonderd cadeaus ingeleverd bij het “Glazenhuis” op het terras van Stadscafé Artisante. Dankzij een paar gulle giften konden er nog een aantal extra cadeaus bijgekocht worden. De Lions willen alle gulle gevers, bedrijven en vrijwilligers bedanken voor het opnieuw mogelijk maken van de succesvolle actie!  Lionsclub Noordoost Friesland Lions zijn mensen die zich belangeloos inzetten om lokaal en wereldwijd anderen te helpen die hulp nodig hebben.

Interesse in de samenleving, de wil om de handen uit de mouwen te steken en de mogelijkheid om belangeloos tijd te geven aan de inzet voor anderen, dat zijn de belangrijkste eigenschappen van een Lion.

De Lionsclub Noordoost Friesland is een jonge en actieve club van rond de 35 leden.


TOP